Med andre briller

Prentasjon av prosjektet, arkiv for nedlasting av VR-filmer, kontaktside.

Om prosjektet

«Med andre briller» er et VR-basert simuleringskonsept som gir opplæring til ansatte innen helse- og omsorgstjenester utviklet av Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) i Vestfold og Telemark.

Kunden ønsket en profesjonell, men enkel nettside som effektivt formidler prosjektet «Med andre briller». For å oppnå dette har vi startet med å utforme en tydelig og profesjonell header og footer, inkludert navigasjonsmenyer og tilpasning av logo. Dette gir en god struktur og hjelper brukerne med enkel navigasjon på nettstedet.

Videre har vi fokusert på å skape en engasjerende og informativ forside. Denne inneholder relevant informasjon og interne lenker som fører brukerne videre til ønsket innhold. Dedikerte sider for læringsaktiviteter og fagstoff er også opprettet.

Vi har også implementert en passordbeskyttet seksjon for nedlasting av opplæringsmateriell og VR-innhold. 

For å gi et helhetlig bilde av organisasjonen har vi opprettet en «Kom i gang»-side som presenterer prosjeket. Samtidig har vi ivaretatt personvernkravene ved å implementere en dedikert personvernside som dekker nødvendige erklæringer og retningslinjer. Det er også satt opp kontaktside med spamfilter. 

Ring

+47 90 62 16 52

Send en e-post

post@nettmakeriet.no

Liker du det du ser?

Nettmakeriet tilbyr profesjonelle nettsider til en brøkdel av prisen sammenlignet med de store byråene. Ta kontakt for uforpliktende prat om hvordan jeg kan hjelpe deg. 

Telefon

+47 90 62 16 52

E-post

post@nettmakeriet.no