Om Nettmakeriet

Ikke bekymre deg, du er i trygge hender

Nettmakeriet tilbyr profesjonelle nettsider til en brøkdel av prisen sammenlignet med de store byråene. Min målsetning er å levere høy kvalitet til en rimelig pris, slik at små bedrifter kan få en imponerende digital tilstedeværelse
– uten å tømme lommeboka!

Skape vekst med ny nettside

Anders Heli Hansen

Velkommen! Jeg er Anders, en dedikert nettsidebygger med en bachelorgrad i markedsføring fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Med flere års erfaring innen webdesign og nettsidebygging, skaper jeg nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også leverer resultater.

Til daglig jobber jeg som digital markedsfører, noe som gir meg et unikt innblikk i hva som fungerer på nett. Utenfor arbeidstid hjelper jeg små bedrifter med å designe nettsider.

Uansett hvor du er i din digitale reise, ser jeg frem til å høre fra deg og utforske hvordan vi sammen kan hjelpe din bedrift lykkes på nett. 

Profilbilde av Anders Heli Hansen
Anders Heli Hansen

Webutvikler og digital markedsfører

Ta gjerne en titt på mine tidligere arbeider for å få en bedre forståelse av min kompetanse og erfaring. Jeg ser frem til å bli kjent med deg, og hvordan vi sammen kan realisere din bedrifts digitale mål.

Noen av mine prosjekter

Visit Rauland

USHT - Porsgrunn kommune

Eventleie

Matrix

Hardangervidda Nasjonalparksenter

Sjøklart

Ring

+47 90 62 16 52

Send en e-post

post@nettmakeriet.no

Adresse

Kullerødsvingen 35. 3239 SANDEFJORD

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt, da vel! Det eneste jeg kan garantere er en hygglig prat om hva jeg kan hjelpe deg, og din bedrift med. 

Telefon

+47 90 62 16 52

E-post

post@nettmakeriet.no